Behandlingar


Laser

Koldioxidlaser

995:- 50 min

Med hjälp av laser, förångar vi bort hudförändringar, pigmentfläckar, skinnflikar (skin tags), vårtor, fibrom (den kan bildas var som helst på kroppen och kan se ut som en knöl/upphöjning eller som ett utstående födelsemärke.

Efter behandlingen kommer det vara en liten sårskorpa som resulterar till en fin läkning och fint resultat inom några dagar upp till 2 veckor, beroende på hur sårskorpans omkrets samt vilken läknings förmåga man har.

Boka en konsultation första gången inför laser behandlingen, där vi konsulterar samt undersöker området detta gäller.

Är du osäker, rådfråga en läkare innan.

Gratis konsultation innan behandling. Återbesök bokas av kunden inom 3 månader, ej obligatoriskt.

Ålder /Solfläckar.
Behandling

Ansiktsbehandling/ Hud

I våra Ansiktsbehandlingar använder vi exklusiva produkter från BABOR, Dr.BABOR,


  • Ansiktsbehandling 50 min eller 80 min.

  • Derma Visualizer

  • Spotreducer

  • Avancerad hudvård, m Dr Babor, där vi skräddarsyr din behandling.I alla behandlingar ingår hudanalys, rådgivning samt personligt hudvårdsprogram.

Produkterna finns även till försäljning för att du ska kunna uppnå en långvarig effekt av behandlingen hemma. Undvik aktiv solning, bastu samt andra aktiva hudvårdsbehandlingar i 1-2 dagar före/efter behandling.

Vax

Vaxning

Manzillan (Intimvaxning man)                Rygg/Bröst                                                    Brasiliansk vaxning
Bikinilinje
Halva ben
Hela ben
Halva ben och bikinilinjen
Hela ben och bikinilinjen
Armhålor
Överläpp eller haka
                                 


Massage Behandlingar


Massage

Ryggspecial
845:- 50 min

En problemlösande och behandlande Rygg– och sätesmassage, specialdesignad för Dig som har långvariga problem med rygg och säte

Massage

Nackspecial
515:- 25 min

En problemfokuserad och behandlande nack- och axel massage, specialdesignad för Dig som har problem med nacke och axlar

Massage

Indian Head Massage
495:- 25 min

En avkopplande behandling med fokus på nacke, skalp och axlar. Perfekt för Dig som har besvär med migrän, spänningshuvudvärk, trötta ögon, mental trötthet och tinnitus

Massage

Fotmassage
450:- 25 min

En underbar och välgörande fot– och underbensmassage där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Löser upp spänningar och gör att hela kroppen känns skönt avslappnad.
Inkluderar även mjukgörande fotbad med mineralsalt

Massage

Klassisk/Aroma
495:- 25 min
825:- 50 min

Klassisk: En behandlande och djupgående massage som lättar upp spända muskler. Ökar blodcirkulationen, är uppmjukande samt avkopplande 

Aroma: en mjukare variant och avkopplande, där du kan välja en balanserande, uppiggande eller uppstramande olja som förhöjer effekten av din massage.

Massage

Hot Stone
995:- 50 min


En avslappnande rogivande massage som är något utav de vanliga. I Hot Stone masseras du med med aromaoljor och varma lavastenar. Cirkulationsfrämjande massage genom att de varma stenarna placeras över specifika akupunkturpunkter.

Massage

Topp Till Tå
1235:- 80 min


En mjuk och avkopplande massage där du får välja mellan en avkopplande, stärkande eller en utrensande aromaolja som förhöjer effekten av din massage. Fotmassage och inpackning med mineralrik creme samt en ansiktsrengöring med mask och ansiktsmassage.

Massage

Aroma Massage De Lux
845:- 50 min


En lyxigt avslappnande kroppsmassage med aromaolja. Behandlingen påbörjas med lätt torrborstning för att öka cirkulationen, aromaoljan ger näring och återfuktning. 

Massage

Effective Touch Body Massage
845:- 50 min

En underbart skön massagebehandling som kombinerar olika tekniker som ryggradsterapi, osteopati m.m. 

Effekter: Eliminerar störningar i energiflödet och återställer en harmonisk balans i kroppen, löser upp spänningar och stelhet i rygg och nacke. Justerar och rätar upp ryggraden och främjar fri rörlighet i ryggraden.

Massage 

I Väntans Tider
1050:- 50 min

En avslappnande behandling för dig som är gravid eller nybliven mamma. I behandlingen ingår, peeling, samt massage och inpackning av händer och fötter, Avslutas med en avkopplande ansiktskur.