Behandlingar

I Spa behandlingar ingår entré relaxavdelningen. OBS! Onsdag - Fredag

Laser

Koldioxidlaser

Med hjälp av laser, förångar vi bort hudförändringar, pigmentfläckar, skinnflikar (skin tags), vårtor, fibrom (den kan bildas var som helst på kroppen och kan se ut som en knöl/upphöjning eller som ett utstående födelsemärke.

Efter behandlingen kommer det vara en liten sårskorpa som resulterar till en fin läkning och fint resultat inom några dagar upp till 2 veckor, beroende på hur sårskorpans omkrets samt vilken läknings förmåga man har.

Boka en konsultation första gången inför laser behandlingen, där vi konsulterar samt undersöker området detta gäller.

Är du osäker, rådfråga en läkare innan.

Grattis konsultation innan behandling. Återbesök bokas av kunden inom 3 månader, ej obligatoriskt.


Behandling

Ansiktsbehandling/ Hud 

I våra Ansiktsbehandlingar använder vi exklusiva produkter från BABOR, Dr.BABOR, 


  • Ansiktsbehandling 50 min eller 80 min.

  • Derma Visualizer

  • Spotreducer

  • Avancerad hudvård, m Dr Babor, där vi skräddarsyr din behandling. I alla behandlingar ingår hudanalys, rådgivning samt personligt hudvårdsprogram. 

Produkterna finns även till försäljning för att du ska kunna uppnå en långvarig effekt av behandlingen hemma. Undvik aktiv solning, bastu samt andra aktiva hudvårdsbehandlingar i 1-2 dagar före/efter behandling.

Vax

Vaxning

Brasiliansk vaxning
Bikinilinje
Halva ben
Hela ben
Halva ben och bikinilinjen
Hela ben och bikinilinjen
Armhålor
Överläpp eller haka
Överläpp och haka Växthämmande Vaxning Rygg/Bröst. 


Spa behandling fram till 16/12

I Spa behandlingar ingår entré relaxavdelningen. OBS! ONSDAGAR - FREDAGAR 

Spa

Spa behandling Balancing
En underbar Hot Stone massage
1640:- 80 min

En underbar SPA behandlng som startas med helkroppspeeling och ett härligt kurbad, därefter får Du njuta av en Hot Stonemassage med en balanserande olja och varma lavastenar. Stenarna placeras ut på specifika ställen på kroppen för en optimal höjning av kroppens cirkulation och balans. En avslappnande behandling behandling som fyller Dig med energi.

Spa

Spa 

Spa-behandling Topp till Tå
Med ansiktsrengöring, mask och massage
1235:- 80 min

En mjuk och avkopplande massage där du får välja mellan en avkopplande, stärkande eller en utrensande aromaolja som förhöjer effekten av din massage. Fotmassage och inpackning med mineralrik creme samt en ansiktsrengöring med mask och ansiktsmassage.

Spa

SPA-behandling Sportkur
1435:- 80 min

Startar med en kroppspeeling som avlägsnar torra hudceller och ökar cirkulationen, därefter får du ett avkopplande och stärkande kurbad med mineraler. Behandlingen avslutas med en helkroppsmassage.
En stärkande och energigivande kur som sätter igång cirkulationen

Spa

SPA-behandling Aromakur
1335:- 80 min

Startar med en kroppspeeling som avlägsnar torra hudceller och ökar cirkulationen, därefter får du ett avkopplande och stärkande kurbad med mineraler. Behandlingen avslutas med en aromainpackning samt en Ansiktskur.  En skön avslappnande behandling . 

Spa

SPA-behandling Peeling
780:- 40 min

Kroppspeeling för hela kroppen, avlägsnar torra hudceller. Avslutas med återfuktande creme. 


Spa behandling

I Spa behandlingar ingår entré relaxavdelningen. OBS! TISDAGAR - FREDAGAR

Spa

Spa behandling Ansiktskur
685:-  25 min

En djuprengörande och skön ansiktskur med uppfräschande Foam mask och härligt återfuktande Babor Fluid. Avslutas med massage, dagkräm samt en uppstramande ögonkräm

Spa 

SPA-behandling Ansiktskur Lovely Face
865:-  50 min

En helt underbar behandling som börjar med Hotstone massage på axlarna fortsätter sen med Ansiktsrengöring, peeling, mask, akupressur - och ansiktsmassage, handinpackning och fotmassage.


Spa

SPA-behandling Kurbad
395:-  25 min

Välgörande kurbad där du tillsammans med Din terapeut väljer ett passande bad.
• Thermal salt - är rikt på mineraler och spårämnen vilket är välgörande vid muskel- och ledvärk.
• Mjölkbad - Undergörande för torr och känslig hud.


Spa

SPA-behandling I väntans tider
1190:- 50 min

En avslappnande behandling för dig som är gravid eller nybliven mamma. I behandlingen ingår, Fotbad med peeling samt massage och inpackning av händer och fötter. Avslutas med en avkopplande ansiktskur.Massage Behandlingar

Vi erbjuder entré till relaxavdelningen för 140:- vid bokad behandling över 350:- samma dag.

Vid graviditet eller något sjukdomstillstånd, meddela detta vid bokning samt terapeuten du kommer till för att du skall få bästa tänkbara behandling.

Vid graviditet tar vi ej emot kunder för massage, vi rekommenderar då ansiktsbehandling, fotvård, manikyr vårt SPA-paket i väntans tider.

Massage

Hot Stone
995:-  50 min

En avslappnande, rogivande massage som är något utöver det vanliga. I SPA-klinikens Hot Stone Massage masseras du med en balanserande aromaojla och varma lavastenar, du får också en mer cirkulationsbefrämjande massage genom att de varma lavastenarna placeras över specifika akupunkturpunkter

Massage

Aroma massage delux
820:- 50 min

En avslappnande kroppsmassage med Lyxigaste Champagneolja. Behandlingen påbörjas med lätt torrborstning för en cirkulations-ökande effekt, Champagneoljan ger en värmande effekt som ökar njutningen ännu mer

Massage

Klassisk  Massage behandling
475:-  25 min Halvkropp
795:-   50 min Helkroppsmassage

En behandlande och djupgående massage som lättar på muskelspänningar, ökar cirkulationen, är uppmjukande samt avkopplande. Hårdare än Aroma massage

Massage

Aroma Massage behandling 
475:-  25 min Halvkropp
795:-  50 min 
Helkroppsmassage

En mjuk och avkopplande massage där du får välja mellan en avkopplande, balancerande, uppiggande eller uppstramande aromaolja som förhöjer effekten av din massage


Massage Behandlingar


Massage

Rygg Special
825:-  50 min

En problemlösande och behandlande Rygg– och sätesmassage, specialdesignad för Dig som har långvariga problem med rygg och säte. Vid behov inkluderas Lase

Massage

Nackspecial
495:-  25 min

En problemfokuserad och behandlande nack- och axel massage, specialdesignad för Dig som har problem med nacke och axlar.
Vid behov inkluderas Laser

Massage

Indian Head Massage
475:-  25 min

En avkopplande behandling med fokus på nacke, skalp och axlar. Perfekt för Dig som har besvär med migrän, spänningshuvudvärk, trötta ögon, mental trötthet och tinnitus


Massage Behandlingar 

Massage

Fotmassage
450:-  25 min

En underbar och Välgörande fot– och underbensmassage där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Löser upp spänningar och gör att hela kroppen känns skönt avslappnad.
Inkluderar även mjukgörande fotbad med mineralsalt