Hälsokvällar

Datum 30/3, 27/4, 25/5, 22/6    Pris: 100:-/pers

Välkommen att boka in dig på någon av våra hälsokvällar där vår terapeut Emma som även är personlig tränare och kostrådgivare, berättar om förebyggande hälsa. Pris 100:-/pers, där tilltugg och dryck samt provsmakning av Emmas hälsokoncept ingår.
(Tiden är på alla datum 18:30 - 20:00)
Max antal 6st 

Känns detta intressant eller låter som något för dig eller någon du känner så är du/ni välkommen att anmäla er via telefon 063-556090 eller mail (info@spakliniken.com), där du uppger namn, tel.nr & hur många ni blir.


Känner du dig trött och stel i kroppen? Kan det vara svårt att minnas saker och fokusera på jobbet? Du kanske till och med upplever att kroppen värker och har en dov sjukdomskänsla? Är du en av dem som accepterat det som en sanning, då de flesta runt omkring dig vittnar om samma sak och tror att det är så här livet skall vara?

Men, tänk om det inte skulle behöva vara så. Vad skulle du säga, om att det med största sannolikhet finns en förklaring för detta i kosten och att du med enkla medel skulle kunna bli piggare och minska stelheten i kroppen?

Skulle du vara öppen för att veta mer och investera en och en halv timme av din tid som ger sig möjlighet till förändring?