Hälsokvällar/Hälsostunder

Nu börjar våra Hälsokvällar/Hälsostunder igen. Det är precis som innan vår terapeut Emma som håller i dessa informativa och intressanta stunder om kost, hälsa och välmående. Som tidigare nämnt är Emma utbildad kostrådgivare och personlig tränare och kommer även nu under hösten plugga idrottsvetenskap.
Hälsostunderna kommer att vara på söndag eftermiddagar 15:30 - 17:00 här på Spakliniken. Boka upp er på något av följande datum:

3/9,  17/9,  24/9,  1/10,  8/10,  22/10,  5/11,  12/11,  19/11,  3/12,  10/12,  17/12

Anmälan sker via mail till info@spakliniken.com. I mailet skriver du vilket datum du vill delta samt namn och telefonnummer. 

Pris 100:-/pers 

Max 6 personer/gång


Känner du dig trött och stel i kroppen? Kan det vara svårt att minnas saker och fokusera på jobbet? Du kanske till och med upplever att kroppen värker och har en dov sjukdomskänsla? Är du en av dem som accepterat det som en sanning, då de flesta runt omkring dig vittnar om samma sak och tror att det är så här livet skall vara?

Men, tänk om det inte skulle behöva vara så. Vad skulle du säga, om att det med största sannolikhet finns en förklaring för detta i kosten och att du med enkla medel skulle kunna bli piggare och minska stelheten i kroppen?

Skulle du vara öppen för att veta mer och investera en och en halv timme av din tid som ger sig möjlighet till förändring?